Milaan Hotel Sabatino


We bevinden ons in het centrum van Milaan, dicht bij de corso Buenos Aires, op 10 minuten van Città Studi en Politecnico en vlakbij de tram en de metro naar de beurs en de hele stad.

In Hotel Sabatino vindt u hartelijkheid, eenvoud en gemak voor een uiterst aangenaam verblijf in een tweesterrenhotel in Milaan. Het Hotel is geschikt voor wie in Milaan is voor het werk en voor wie in de stad is voor de universiteit of de ziekenhuizen.

Onze gasten zijn altijd welkom aan de receptie die 24u per dag is geopend voor uw aankomst en op elk moment van de dag beschikbaar is om uw alle nuttige informatie te geven om rond te trekken in de stad en geleide bezoeken en excursies te reserveren.

De gasten die aankomen op hotel in Milaan met de auto kunnen gebruikmaken van de garage waarmee Hotel Sabatino een overeenkomst heeft en een afgesproken tarief krijgen.

Hotel Sabatino beschikt voer 10 kamers verdeeld in eenpersoonskamers, tweepersoonskamers met één en twee bedden en driepersoonskamers beschikbaar, elk met een privébadkamer met douch en haardroger. Ze zijn eenvoudig maar beschikken over alles om enkele dagen op hotel in Milaan te verblijven. Elke kamer heeft televisie, telefoon, adsl-lijn en wifi om een internetverbinding te maken met uw computer en een ventilator aan het plafond.

We zijn een klein, eenvoudig en comfortabel tweesterrenhotel in het centroum van Milaan met alle wat u nodig hebt om enkele dagen rustig op hotel in Milaan door te brengen.

In Hotel Sabatino kunt u ontbijten in de zaal en een koffie, een drankje of een snack gebruiken in onze bar, surfen op het internet in het internet point (of via wifi met uw eigen computer), faxberichten verzenden en ontvangen, een transfer naar de luchthavens en het station aanvragen, enz. bij de receptie.

Hotel Sabatino is een tweesterrenhotel in het centrum van Milaan waar u eenvoud, hartelijkheid en gemak vindt. We verwachten u!

4 redenen om hier altijd te boeken

 • Het best beschikbare tarief
  We garanderen altijd de best beschikbare tarieven online en offline;
  Onze medewerkers staan tot uw beschikking om u alle informatie te verstrekken die u nodig heeft.
 • De beste voorwaarden
  Uw plannen zijn gewijzigd en u moet uw reservering annuleren of wijzigen?
  Op onze officiële site kunt u van gedachten veranderen tegen de beste voorwaarden.

 

 • Speciale aanbiedingen en exclusieve promoties
  Beschikbaar en alleen hier te boeken.

 • Creditcard volgens de hoogste veiligheidsnormen
  Gebruik uw creditcard vol vertrouwen en veilig. Ons reserveringssysteem is 256-bit gecodeerd voor maximale veiligheid, privacy en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens en creditcardgegevens.